Shipping policy

Wij verzenden wereldwijd. Producten die binnen de EU worden gekocht en geleverd, zijn gedekt met Belgische btw en zijn onderhevig aan geen verdere kosten. Houd er rekening mee dat producten die buiten de EU worden verzonden, onderhevig kunnen zijn aan lokale btw en belastingen. U moet uw lokale regelgeving controleren om hier informatie over te krijgen.

    
Verzendingen gebeuren via DSV met tracking voor de betreffende bestelling.

GALAXXIS BVBA kan niet met zekerheid aangeven wanneer de goederen op het adres van de klant worden afgeleverd. In gevallen waarin het gevraagde artikel niet op voorraad is op het moment van bestellen, zullen we contact met u opnemen met informatie over het verdere proces. Als klant heb je het recht om de aankoop te annuleren als de gehele procedure vertraging heeft opgelopen ten opzichte van de initiële overeenkomst.
     
Als uw bestelling niet ontvangen kan worden omwille van bepaalde redenen kan het daarom in sommige gevallen naar een ophaalpunt worden gebracht. Indien het artikel daar niet wordt opgehaald en terug wordt opgestuurd naar GALAXXIS valt deze retourkost ten laste van de klant.