MOES is een Belgisch merk dat duurzaam design speelgoed ontwikkelt.

Ons doel is om de creativiteit en motoriek van kinderen te stimuleren op een leuke en originele manier met eigentijdse en unieke creaties.

Bij Moes geloven we sterk in 'open ended play'. We creëren speelgoed dat kinderen aanmoedigt om hun eigen fantasie te gebruiken en te ontwikkelen. Onze ontwerpen zijn niet alleen functioneel, maar passen ook naadloos in elk interieur. Op die manier maken we niet enkel het kind, maar ook de ouders blij. Bovendien stimuleert dit de spontaniteit van het spelen. De producten kunnen steeds blijven staan in de ruimte en zijn meteen klaar voor gebruik.  Een thuis met kinderen moet uiteindelijk gekenmerkt worden door hun aanwezigheid. Laat die MOES dus maar rondslingeren!

De veelzijdigheid van onze items strekt verder dan alleen speelgoed; ze kunnen ook worden gebruikt als bankje, opstapje en meer, waardoor ze een praktisch en functioneel aspect toevoegen aan het dagelijks leven van kinderen. Tevens kunnen ze ook dienen als decoratie in de woon- of kinderkamer.

De producten van MOES stimuleren niet enkel de motoriek en creativiteit, ze nodigen ook uit tot interactie en samenspel. Elk stuk nodigt uit tot ontdekking en biedt talloze mogelijkheden voor combinaties tijdens het spelen. Dit vinden we van cruciaal belang! Samen met het hele gezin, vriendjes of vriendinnetjes, oma & opa, plezier en onvergetelijke momenten beleven. De producten zijn passend voor verschillende leeftijden en groeien mee met de kinderen. Klein of groot, iedereen kan zich uitleven met de Moes..
 
Uiteraard is de veiligheid van uw kind van groot belang. Daarom worden onze items steeds getest vooraleer deze op de markt verschijnen. Het materiaal dat we gebruiken is zacht maar stevig, waardoor kinderen veilig kunnen spelen. Bovendien is het gemakkelijk afwasbaar, recyclebaar en vrij van toxische stoffen, zodat ouders met een gerust hart kunnen toekijken terwijl de kinderen genieten van onze producten.

Bij Moes streven we ernaar om niet alleen hoogwaardig speelgoed te leveren, maar ook om een positieve impact te hebben op het leven van kinderen en de wereld om ons heen. Onze passie drijft ons voortdurend om innovatieve ontwerpen te maken die het spelenderwijs leren bevorderen.

Ontdek de wereld van Moes, waar spel, creativiteit en duurzaamheid samenkomen om de verbeelding van kinderen te inspireren en te laten bloeien.

Deel gerust jouw @moesplay moment met ons.

Veel speelplezier!